Over de Vereniging

Pro Memorie is dé studievereniging voor Accountancy & Controlling studenten aan de Rijksuniversiteit Groningen. Pro Memorie, opgericht in 2004, is uitgegroeid tot de spil in het netwerk van de student, de universiteit en het bedrijfsleven. Door al deze partijen met elkaar in contact te brengen kan Pro Memorie een groot aantal doelen verwezenlijken. Zo biedt Pro Memorie studenten de mogelijkheid kennis te maken met de praktijk en potentiële werkgevers door middel van vele hoogwaardige activiteiten. Daarnaast biedt Pro Memorie verdieping in de studie door het aanbieden van abonnementen op gerenommeerde vakbladen, het geven van voorlichtingen, het verzorgen van tentamentrainingen en het aanbieden van een sollicitatietraining. Tenslotte is Pro Memorie bij uitstek de vereniging om je studiegenoten beter te leren kennen.
 
Sinds haar oprichting is de vereniging gegroeid tot een actieve vereniging met circa vijfhonderdtachtig leden van wie ongeveer vijfenveertig zich actief inzetten door het organiseren van activiteiten. Daarnaast bestaat dit ledenaantal uit circa honderdvijfenveertig alumnileden. Door een goed afgestemd activiteitenaanbod heeft Pro Memorie een naam op weten te bouwen onder studenten, bedrijven en binnen de universiteit. Ook dit jaar zijn er een aantal noviteiten waaronder tentamentrainingen en intensivering van voorlichtingsactiviteiten. Op deze wijze wil Pro Memorie een dynamische vereniging blijven met veel aandacht voor de wensen van de student. 

Blijf op de hoogte van activiteiten, nieuws en andere zaken door je aan te melden bij de verschillende social media kanalen.

  

Doelgroep

Organogram

 

Weten wat Pro Memorie voor jou kan betekenen?

Lid worden