Raad van Advies

De Raad van Advies staat het huidige bestuur bij met raad en advies bij bepaalde vraagstukken.

De Raad van Advies bestaat uit de volgende drie personen:

  • Dhr. prof. dr. R.L. ter Hoeven

Dhr. Ter Hoeven is partner bij Deloitte Accountants als hoofd van het IFRS Center van het vaktechnisch centrum en verbonden aan de RuG als Hoogleraar Externe verslaggeving. Voorheen gaf hij tevens les als docent Accounting aan de EUR (1991-1997). In zijn vrije tijd gaat de aandacht uit naar literatuur en sport. 

  • Mevr. dr. S. Tillema

Sinds 1996 is Sandra Tillema wetenschappelijk medewerker bij de Faculteit Economie en Bedrijfskunde aan de Rijksuniversiteit Groningen, waar zij ook haar opleiding heeft voltooid. Ze is op dit moment betrokken bij een tweedejaars vak in Management Accounting en een derdejaars en master-level vak op het gebied van Finance. Tevens begeleidt zij bachelor en master scripties op het gebied van Organisatie en Management Control. Daarnaast is Sandra Tillema opleidingsdirecteur van de master Accountancy & Controlling aan de Rijksuniversiteit Groningen.

  • Dhr. W.G. De Munnik

Dhr. de Munnik is werkzaam bij WoonFriesland als manager Beleid, Strategie & Onderzoek. Daarnaast geeft hij les aan de RuG als docent Internal Control. Zijn specialisatiegebied is Risk Management. Voorheen was hij werkzaam als openbaar accountant en als consultant bij Business Risk Services bij Ernst & Young  (1995-2004).

Weten wat Pro Memorie voor jou kan betekenen?

Lid worden